De band

Patrick van Kessel


Woonplaats: Zandvoort
Patrick is vanaf zijn 16e al bezig met muziek en heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende bezettingen. Zijn stemgeluid is volwassen en heeft dat prachtige “rauwe” randje, waardoor elk nummer nét dat beetje meer krijgt.
Lees meer

 

Rafael Fernandez


Bassist sinds mensenheugenis. Na een paar jaar gitaar als vroege tiener overgestapt op bas en daar nooit meer van afgestapt. Gewoon omdat ie het leuk vindt. Speelt zo’n beetje alle stijlen, maar z’n hart ligt toch echt in het ruigere Van Kessel werk. Vijf snaren voor die extra diepte, niet teveel snufjes, gewoon lekker rechtdoor stampen. Legt samen met de drummer het tapijtje voor de voormannen van de formatie.
Lees meer

 

Eddie Volkers


Eddie Volkers is een drummer waarbij de muziek er met de paplepel is ingegoten. Hij komt uit een grote muzikale familie (6 broers en 4 zussen). “Er stond elke dag wel de meest uiteenlopende muziek bij ons aan, van opera tot hardrock en alles wat daar tussen in zit.” Zijn interesse in de muziek werd al op zeer jonge leeftijd gewekt.

Al zijn broers spelen(de)instrumenten, maar drums was toch wel het instrument waar zijn voorkeur naar uit ging.
Lees meer

 

Paul Geelen

Wat ik zo fijn vind met VanKesselLive is dat we onderling zo’n fijne klik hebben. Wat je ziet is écht. Het gaat gewoon vanzelf, we kunnen dat allemaal. Op muzikaal gebied is het de perfecte mix. Ingetogen of enthousiast, er zit altijd een beetje emotie in.
Lees meer

 

Toni Sprokkelenburg


U vraagt, hij speelt! Gedreven door enorme passie, bedreven door lange ervaring. Het startschot werd gegeven door Slash en Guns N’ Roses wie na korte tijd aangevuld werden door Hendrix, Zeppelin, Deep Purple, the Who en later onder anderen Porcupine Tree, Half Moon Run, Bon Iver, en Guthrie Govan.
Lees meer