De band

Patrick van Kessel


Woonplaats: Zandvoort
Patrick is vanaf zijn 16e al bezig met muziek en heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende bezettingen. Zijn stemgeluid is volwassen en heeft dat prachtige “rauwe” randje, waardoor elk nummer nét dat beetje meer krijgt.
Lees meer

 

Rafael Fernandez


Bassist sinds mensenheugenis. Na een paar jaar gitaar als vroege tiener overgestapt op bas en daar nooit meer van afgestapt. Gewoon omdat ie het leuk vindt. Speelt zo’n beetje alle stijlen, maar z’n hart ligt toch echt in het ruigere Van Kessel werk. Vijf snaren voor die extra diepte, niet teveel snufjes, gewoon lekker rechtdoor stampen. Legt samen met drummer Paul het tapijtje voor de voormannen van de formatie.
Lees meer

 

Joey Spijker

Drummen is het enige waar ik echt goed in wil zijn”, aldus Joey Spijker, eigenaar van Spijker Drums. In april 2011 begon hij met de eerste stappen naar zijn droom: hij richtte Spijker Drums op. Wat precies zijn droom is, realiseerde hij zich toen hij op zijn vijftiende voor het eerst achter een drumstel zat. “Hey, hier ben ik goed in en ik vind het leuk!”, was zijn eerste gedachte tijdens het drummen. Die ervaring is zijn drijfveer geweest voor de jaren die volgden. Nadat hij de mbo-opleiding Muziek aan het ROC afrondde, stroomde hij door naar het Conservatorium. Zijn droom toen hij vijftien was? Van drummen zijn werk maken. Lees meer

 

Paul Geelen

Wat ik zo fijn vind met VanKesselLive is dat we onderling zo’n fijne klik hebben. Wat je ziet is écht. Het gaat gewoon vanzelf, we kunnen dat allemaal. Op muzikaal gebied is het de perfecte mix. Ingetogen of enthousiast, er zit altijd een beetje emotie in.
Lees meer

 

Robin van Rijswijk


Robin van Rijswijk zat vroeger als jongen van 18 met open mond naar optredens van VanKessel te kijken met de wens ooit bij zo,n band te spelen.Op  zijn 12e heeft hij de de electrische gitaar van zijn vader opgepakt die manager was bij EMI/CAPITOL tussen ’62 en ’89 en werd met zijn enorme passie Rockend de wereld in geslingerd! De in Haarlem geboren gitarist heeft onder andere gestudeerd aan de Rockacedemie Tilburg en speelde al sinds Conservatorium Inholland samen met de drummer Joey Spijker. Lees meer